VARAUSEHDOT
Voimassa 8.10.2019 alkaen.
 

Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä vuokraehtoja ja käyttösääntöjä.
Vuokralainen allekirjoittaa vuokrasopimuksen ja allekirjoittaja on näin se vastuuhenkilö, joka vastaa järjestyksen säilymisestä ja sääntöjen noudattamisesta.

 

Varaus on sitova. Jos varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kuukausi ennen varattua aikaa,veloitetaan asiakkaalta 50 % sovitusta vuokrahinnasta. Jos varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin viikko ennen varattua aikaa, veloitetaan asiakkaalta koko sovittu vuokrahinta.


Vuokravuoro alkaa klo 12.00 ja loppuu 12.00. Nämä ajat koskevat myös mahdollisia cateringyrityksiä ja esim. orkestereita tai esiintyjiä. Vuokralainen sitoutuu ilmoittamaan näistä kellonajoista myös tällaisille tahoille. Pidemmistä ja poikkeavista käyttöajoista voidaan sopia erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen lisämaksu. HUOM! Tilat oltavat esisiivottu alla olevien ohjeiden mukaan viimeistään klo 10.00 jolloin siivousyrityksen henkilökunta saapuu.

 

Avaimen hakemisesta sovitaan yhteyshenkilö Peter Haldinin kanssa


Avain palautetaan Cantareen yhteyshenkilön ohjeiden mukaisesti. Avaimen kadottamisesta peritään tarkistusmaksun (150 €) ja korvaus lukon uudelleensarjoittamisesta todellisten kustannusten perusteella.

 

Siivous sisältyy vuokraan mutta kevyt esisiivous on silti suoritettava alla olevien ohjeiden mukaan (tarvittavat siivousvälineet löytyvät Cantaren siivouskomerosta):
a. Ulkoalueet siivotaan sisäänkäyntien edestä (poimitaan irtoroskat, tumpit ym.).
b. Roskat viedään pihan roska-astioihin.
c. Pyyhitään pöydät (ja tarvittaessa myös tuolit) kostealla liinalla.
d. Tuolit ja pöydät pinotaan oikeisiin paikkoihin.
e. Pyyhitään keittiötasot (tarvittaessa myös jääkaappi, uuni ja mikro).
f. Tiskataan tiskit huolella. Huom! Tiskaus ei sisälly hintaan!


Vuokralainen sitoutuu siihen että Cantare on luovutettaessa vähintään samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa.
a. Mikäli asiakkaan suorittama esisiivousta pidetään riittämättömänä, veloitetaan asiakkaalta todelliset lisäsiivouskustannukset (kuitenkin aina vähintään 150 €).
b. Käyttäessä ilmastointiteippiä tmv. esimerkiksi kaapeleiden kiinnittämiseen, on varmistettava ettei liima vahingoittaa lattiaa ja ettei jää liimajälkiä teipin poiston jälkeen. Siivousyritys veloittaa ylimääräisestä poistosta erillistä maksua, toteutuneen ajan mukaisesti. Teipin kiinnittäminen seiniin on kielletty.
c. Asiakas on varmistettava ettei juhlakengistä jää tavallista enempää jälkeä lattiaan.
d. Asiakas voi tilapäisesti poistaa Cantaren taulut seinistä. Varauksen jälkeen on toki palautettava taulut täsmälleen omiin paikkoihin. 

 Vuokralainen korvaa rikotut, pilatut tai hävinneet esineet. Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamistaan vaurioista ja kaluston rikkoutumisista. Tämä ilmoitus on tehtävä viimeistään silloin kun avain palautetaan. Kaluston rikkoutuessa Cantare laskuttaa täysimääräisenä uutta vastaavan hinnan sekä tarvittaessa tarkistusmaksun (150 €) mikäli ilmoitusvelvollisuus on laiminlyöty.
a. Seisominen pöydillä on ehdottomasti kielletty! Seisominen tuoleilla, kengät jalassa, on kielletty.

Tupakoiminen on kielletty sisätiloissa.

 

Ulkotulia tai avointa tulta ei saa sytyttää puisen ulkoportaan päällä tai sen välittömässä läheisyydessä. Jätkänkynttilöiden, tervapatojen ym. jalustalla olevien tulien polttaminen on ehdottomasti kielletty. Vuokralaisen on valvottava tulia koko niiden paloajan. Vuokralainen on täysimääräisesti vastuussa ulkotulien mahdollisesti aiheuttaneista palovahingoista sekä esim. kaatuneiden ulkotulien aiheuttamista siivouskustannuksista. Vuokralainen on tietoinen siitä, että tulen käytössä (esim. kynttilöiden käytössä sisätiloissa) pitää noudattaa erityistä varovaisuutta.

 

Pöytien ja tuolien päälle ei saa astuta.


Tiloissa oltava HILJAISUUS klo 02.00 alkaen. (Huom! Yläkerrassa asunto missä vuokralaisia).


Cantare ei ole virallista anniskelualuetta.