Varaukset

Lähetä varauspyyntö haluamastasi päivämäärästä lisätietoineen osoitteeseen cantarekalender@gmail.com , tai oheisella lomakkeella. Varauspyyntö ei ole vielä sitova – vahvistamme varauksen sähköpostitse. 

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
    Varaukseni alkaa tänä päivänä klo 12.00
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
    Varauksesi päättyy tästä seuraavana päivänä klo 10.00.

Cantaren hinnasto 2019

Varausaika alkaa klo 12.00 varauspäivänä, ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00 (tai sopimuksen mukaan), tilat toki oltavat valmiit siivousta varten viimeistään klo 10.00 jolloin siivousta aloitetaan siivousyrityksen toimesta.

Keittiön ja astiaston käyttö sisältyy vuokran hintaan.

Hintaan lisätään pakollinen siivousmaksu (50€).

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Päivävuokra

395€

maanantai-sunnuntai
Lisäpäivä vuokraan 80€ / kpl

Päiväsaikana (alle 4 tuntia)

195 €

ma-pe ja su
Klo 8.00-17.00 välisenä aikana

Kokonainen viikonloppu

530€

perjantai-sunnuntai
Lisäpäivä vuokraan 80€ / kpl

Tee varauksesi kalenteriin

Valitse haluamasi päivät kalenterista (yllä) ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen. Kalenterissa punaisella merkityt päivät ovat varattuja. Kun isännöitsijä on tarkistanut varauksen, saat vahvistuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus sähköpostitse

Varauksesi ottaa vastaan isännöitsijä Peter Haldin, sähköposti: pjhaldin@gmail.com Kerro sähköpostissasi ainakin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja varauksen päivämäärät.

Tee varauksesi puhelimitse

Voit vaihtoehtoisesti tehdä varauksen puhelimitse numerosta 040 471 5756 (Peter Haldin). Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiin.

Juhlahuoneisto kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Kulttuuritalo Cantare on erinomainen juhlahuoneisto moniin tilaisuuksiin. Huoneiston varustelutaso on korkea – Cantare voi tarjota käyttöönne korkealuokkaisen flyygelin,  äänentoistolaitteet, kalusteet. Tilat sopivat aina noin 100 henkilön tarpeisiin, ja keittiön tarjoiluastiasto noin 50 henkilön tarpeisiin. WLAN-liittymä.

Varauksesi ottaa vastaan isännöitsijä Peter Haldin.